Hyvää äitienpäivää!

Hyvää äitienpäivää Synnytyksen ABC Doules

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja äideiksi tuleville.

Kun haluat antaa odotajalle lahjan, joka tulee parantamaan perheen elämänlaatua pitkälle tulevaisuuteen, niin anna hänelle Synnytyksen ABC verkkokurssi. Epäiletkö? Lue lisää.

Synnytyksen ABC:n siemen istutettiin 2010, kun valmistauduin kolmanteen synnytykseeni Coloradossa ja se avasi silmäni aivan uuteen maailmaan, missä synnytys onkin selkeä prosessi, mihin pystyy itse vaikuttamaan.

Suomessa en ollut saanut riittävää valmennusta kahden ensimmäisen odotukseni aikana, mutta nyt aloin ymmärtämään synnytystä myös insinöörin ajattelutavalla ja ennalta-arvaamattomasta tapahtumasta löytyikin selkeitä raameja ja järkeenkäypiä syy-seuraussuhteita. Kaikkea ei voi etukäteen tietää, mutta selkeä runko auttaa navigoimaan synnytyksen merimerkkejä tyynellä ja myrskyssä.

Loppupeleissä sillä ei ole merkitystä, mitä kivunlievityksiä käytitte tai jätitte käyttämättä. Vain se merkitsee miten teitä kuultiin, oltiin teille läsnä ja tukena, tiesitte missä mennään ja mitkä ovat vaihtoehdot. Tietoisesti tehdyt päätökset tekevät synnytyskokemuksesta paremman tilanteessa kuin tilanteessa. Oli se sitten päätös ammeen käyttämisestä, epiduraalista tai sektiosta. Tärkeintä on, että olette matkalla mukana täysvertaisena osallistujana ja se vaatii myös etukäteen valmistautumista. Et lähtisi merelle seilaamaan ilman perustietoja etkä maratonia juoksemaan valmistautumatta. Miksi menisit synnytykseen valmistautumatta?

Hyvää äitienpäivää Synnytyksen ABC Doules

Synnytyksen ABC verkkokurssi on saatavilla kaikille edulliseen hintaan verkossa, joten kaikilla on mahdollisuus saada nyt loistavaa synnytysvalmennusta pienellä rahalla.

Ilmainen tunnus Synnytyksen ABC:n kurssille!

Hyvää äitienpäivää! Äitienpäivän kunniaksi jaan tunnuksia perheille, jotka eivät näe valmentautumisen merkitystä. Haluan näyttää, että valmistautuminen kannattaa aina. Uskon, että teistä jokainen oppii kurssilla uutta!

Kerro tähän alle miksi sinä tai synnytykseesi tuleva tukihenkilösi ei koe, että valmistautuminen on tarpeen. Annan jokaiselle kirjoittaneelle tunnuksen kurssille, jolla sananmukaisesti käännän sinun ajatukset siihen, että valmistautuminen todella kannattaa! Niin sinulle kuin tukihenkilöllesi. 

Tarjous on voimassa äitienpäivän iltaan asti tai siihen asti, että ilmoitan siitä kommenteissa.

Lisätietoa kurssista löytyy täältä:
https://doules.fi/synnytysvalmennukset/synnytyksen-abc/

Minulla on yksi pyyntö teille kaikille odottaville perheille. Valmistautukaa synnytykseen 

Jätä kommentti