Kesällä hetidoulaus

Haluatko doulan vain synnytykseen? Silloin sinulle voi sopia doulauksen kevein muoto – hetidoulaus. Siinä doula tulee mukaan synnytykseesi sairaalassa, kun synnytyksesi on käynnissä. Doula tukee sinua synnytyksen loppuun asti ja vielä hetken sen jälkeen katsoen, että istukka syntyy ja tilanne synnytyksen jälkeen rauhoittuu. Tällöin saat doulalta kaiken tuen kivunlievitykseen, läsnäoloon, kuulluksi tulemiseksi sekä kumppanisi tueksi.

Hetidoulaus

Hetidoulaukseen sisältyy tuki synnytyksen aikana. Soitat minulle (050-5969011), kun synnytys on käynnissä ja olet jäämässä sairalaaan synnyttämään. Teen hetidoulauksia Jorviin, Kätilöopistolle, Naistenklinikalle sekä Lohjalle. Asun Jorvin lähellä, joten siihen pääsen erittäin nopeasti.

Hetidoulaus ei sisällä päivystämistä, tapaamisia, synnytysvalmennusta eikä varadoulaa. Olen kuitenkin erittäin hyvin päässyt mukaan myös hetidoulauksiin. Tällöin tulen paikalle, jos suinkin vain pääsen. Lähes 50:n synnytyksen kokemuksella doulaamaan lähtemiset ovat erittäin nopeita tilanteen sen salliessa.  Jos kaipaat hetidoulaukseen esimerkiksi tapaamista, päivystämistä tietyille päiville tms., niin ole yhteydessä ja teen tarjouksen.

Lisätietoa hetidoulauksesta ja Doulesin doulapalveluista löytyy alla olevasta linkistä. Tervetuloa tutustumaan muihinkin doulapaketteihin tai pyydä tarjousta muokatusta paketista.

http://doules.fi/doules/doulapalvelu/

Hyvää synnytystä!

Doula Marjaana Siivola
Doula Marjaana Siivola

sertifioitu doula
sertifioitu synnytysvalmentaja
050-5969011
marjaana@doules.fi