Synnytyksen-ABC-keskustelu-chat-kysy-reunat-2

Chat tarjoaa helpon keskusteluyhteyden Synnytyksen ABC:n verkkokurssilla

Nyt Synnytyksen ABC:n verkkokurssilla käytössäsi on myös chat, jolla saat jokaiselta kurssisivulta yhteyden synnytysvalmentajaan. Synnytyksen ABC hyödyntää tekniikan etuja ilman, että heittää odottajaa yksin netin syövereihin.

Verkkokurssilla on selkeä rakenne ja helposti ymmärrettävää tekstiä synnytyksen perusteista. Aina kuitenkin kaipaa henkilökohtaista yhteydenpitoa, mikä on Synnytyksen ABC:n kurssilla tehty helpoksi. Kurssille osallistuja voi keskustella synnytysvalmentaja Marjaana Siivolan kanssa puhelimitse, sähköpostitse, Messangerilla ja/tai chatissa.

 

Synnytyksen-ABC-keskustelu-chat-kysy-reunat-2

CHAT

Kurssin jokaisella sivulla on pääsy chattiin, joten voit lähettää kysymyksesi heti, kun se tulee mieleen. Voit myös kerätä kysymyksiä sähköpostiin ja lähettää sen päivän päätteeksi synnytysvalmentajalle.

Yhteyttä voi pitää myös Facebookin kautta Messangerilla, mikä löytyy niin Doulesin kuin Synnytyksen ABC:n Facebook-sivujen kautta.

Chat-sivu aukeaa klikkaamalla kohtaa “kysymyksiä?”. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Nämä auttavat vähentämään spämmiä, mutta tällöin myös tiedän kenelle vastaan, jos sen juuri kysymisen hetkellä pysty vastaamaan.

Suurimpaan osaan kysymyksistä vastaan saman tien. Erityisesti päivisin vastaan nopeasti. Jos en pääse heti vastaamaan, niin vastaan sinulle sähköpostitse vuorokauden sisällä. 98% vastauksista tulee jo saman päivän aikana.

Milloin on hyvä käydä Synnytyksen ABC synnytysvalmennus?

Kurssi käydään yleensä noin rv 30 tienoilla, mutta sen voi käydä jo heti alkuraskaudessa tai lasketun ajan jälkeen. Se ei ole sidottu paikkakuntaan eikä neuvolasi tarjoamaan perhevalmennukseen. Synnytyksen ABC täydentää hyvin neuvolan perhevalmennusta.

Jokaisella on erilaiset tarpeet valmennukselle ja verkkokurssi on juuri siitä hyvä, että se joustaa näissä tarpeissa. Neuvola tarjoaa perhevalmennusta vain tiettynä yhtenä tai kahtena iltana koko raskauden aikana. Jos et pääse silloin, niin et saa mitään valmennusta.

Synnytyksen ABC on tarjolla sinulle juuri silloin, kun SINULLA herää kiinnostus synnytystä kohtaan. Se voi olla jo rv 20 aikoihin tai sitten se iskee päälle vasta ensimmäisten kunnollisten harjoitussupistusten kohdalla. Silloinkin ehdit vielä käydä Synnytyksen ABC:n tärkeimmät kohdat ja ehdit hyödyntämään isoa osaa sisällöstä, mutta et kyllä kaikkea. Mieluiten käyt valmennuksen viimeistään rv 30, niin pystyt hyödyntämään kaiken saamasi tiedon.

Miksi käydä synnytysvalmennus?

Synnytysvalmennus on tärkeä käydä. Synnytys on iso tapahtuma elämässäsi ja olisi outoa ettei siihen mitenkään valmistautuisi. Luonto hoitaa suurimman osan synnytyksestä, mutta meillä on kadonnut tieto siitä, mitä synnytyksessä tapahtuu, miksi tapahtuu ja miten pystymme tukemaan synnytyksen prosessia mahdollisimman hyvin häiritsemättä sitä. Stressi ja pelko tulevasta häiritsevät synnytyksen kulkua ja siten teemme synnytyksen usein hankalammaksi ja kivuliaammaksi kuin mitä se muuten olisi.

Täältä voit lukea kätilöiden ajatuksia synnytykseen valmistautumisesta. 80% kätilöistä on sitä mieltä, että perheet valmistautuvat liian huonosti synnytykseen ja että se haittaa synnytyksen kulkua.

Kai sinä hoidat oman osuutesi ja valmistaudut synnytykseen?

Synnytyksen ABC tekee sen nyt erittäin edulliseksi ja helpoksi.

Tervetuloa!