Synnytykseen valmistautuminen minikurssilla!

Tervetuloa synnytysvalmennuksen minikurssille, joka tarjoaa tietoa helposti ja synnytksen tärkeimmistä asioista.

Tämä ilmainen kurssi sisältää kolme sähköpostia, joissa käsitellään

  • rentoutumista synnytyksen aikana
  • supistuksen aikaista kivunlievitystä
  • esittelykirjeen kirjoittamista kätilölle (synnytystoivelista)

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Tämä synnytykseen valmistautuminen on hyvä lähtökohta miettiä omaa tulevaa synnytystä. Miten tulet kohtaamaan supistukset? Miten rentoudut supistusten välissä? Entä miten saat esiteltyä itsesi kätilölle synnytyksen ollessa käynnissä niin, että hän osaa parhaiten auttaa sinua?

Kurssin sähköpostit tulevat kahden päivän välein, joten ehdit hyvin miettiä ensimmäisen sähköpostin sisältöä ja löytää sinulle sopivia keinoja rentoutua ja pärjätä supistusten kanssa. Kurssi sopii kaikille raskaana oleville. Myös, jos aiot ottaa epiduraalin tai muita lääkkeellisiä kivunlievityksiä, niin silti synnytyksen alussa hyödyt myös näistä vinkeistä. Lääkkeiden ja luonnollisten kivunlievitysten tavoite on sama – rentouttaa ja rauhoittaa, jotta synnytys pääsee edistymään paremmin. Tule kurssille hakemaan vinkejä miten sinä voit rentoutua ja rauhoittua synnytyksen aikana.

woman-358779_1280
Aloita synnytykseen valmistautuminen minikurssilla!

Synnytykseen valmistautuminen

Synnytykseen valmistautuminen on tärkeää ja sillä on iso osa niin synnytyksen kulkuun, synnytyksen hoitoon kuin synnytyskokemukseen. Siihen kannattaa valmistautua kuten mihin tahansa muuhun elämäsi suureen tapahtumaan.

Synnytykseen valmistautuminen on kuin tallettaisi hyvää oloa pankkiin loppuelämälleen, sillä valmistautumalla synnytyksen käänteet eivät ole järkytyksiä vaan osaat mukautua niihin paljon paremmin. Synnytyskokemus muodostuu positiivisemmaksi ja se elää ihollasi lopun elämää.

Aloita valmistautuminen tästä ja klikkaa itsesi minikurssille!