odottaja synnyttäjä pallo

Minikurssilla alkuun!

Tervetuloa synnytysvalmennuksen minikurssille, joka tarjoaa sinulle hyvän lähtökohdan lähteä valmistautumaan synnytykseen.

Tämä ilmainen aloitus sisältää sähköposteja, joissa käsitellään mm:

  • rentoutumista synnytyksen aikana
  • supistuksen aikaista kivunlievitystä
  • esittelykirjeen kirjoittamista kätilölle (synnytystoivelista)

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Tämä synnytykseen valmistautuminen on hyvä lähtökohta miettiä omaa tulevaa synnytystä. Miten tulet kohtaamaan supistukset? Miten rentoudut supistusten välissä? Entä miten saat esiteltyä itsesi kätilölle synnytyksen ollessa käynnissä niin, että hän osaa parhaiten auttaa sinua?

Kurssin sähköpostit tulevat automaattisesti sähköpostiisi ja saat vinkejä miten sinä voisit rentoutua ja rauhoittua synnytyksen aikana.

odottaja synnyttäjä pallo

Synnytykseen valmistautuminen

Synnytykseen valmistautuminen on tärkeää ja sillä on iso merkitys synnytyksen kulkuun, synnytyksen hoitoon ja sinun synnytyskokemukseen. Synnytykseen kannattaa valmistautua kuten mihin tahansa muuhun elämäsi suureen tapahtumaan.

Lue kätilöiden ajatuksia synnytykseen valmistautumisesta. 

Synnytykseen valmistautuminen on kuin tallentaisi hyvää oloa pankkiin loppuelämälleen. Valmistautumalla synnytykseen, eteen tulevat käänteet eivät ole järkytyksiä vaan osaat mukautua niihin paljon paremmin. Synnytyskokemus muodostuu positiivisemmaksi ja se elää sydämesssäsi lopun elämää.

Aloita valmistautuminen tästä ja klikkaa itsesi minikurssille!